Home
Team Egedal
Kampreferat af U16-3 ude mod Skævinge
Skrevet af Ole Holm Christiansen   
Torsdag, 06. september 2012 10:27

Så kom 3. holdet endelig igang med deres 7-mandsturnering, da vi i går var en tur i Skævinge. Det blev en rigtig velspillet kamp mellem to hold som stod godt til hinanden, og især 1. halvleg var Egedal ovenpå med rigtig godt sammenspil og masser af farlige angreb mod Skævinges mål - en halvleg som endte med 3-1 til os.

Senest opdateret: Torsdag, 06. september 2012 10:35
Læs mere…
 
JUHUU - Team Egedals hjemmeside fungerer igen
Skrevet af Ole Holm Christiansen   
Mandag, 03. september 2012 22:44

Efter lang tids sygdom, er denne hjemmeside igen fungerende Smile

En stor del af indholdet på siden må dog siges at være en anelse uaktuelt, men det skal nok løbende blive opdateret med alt som vedrører aktiviteterne i Team Egedal.

Vi beholder dog truppernes Facebookgrupper, da de er et fremragende forum til den direkte kontakt med drengene (og de forældre som har søgt medlemsskab af grupperne).

 
Vildbjerg Cup 2013 - Praktisk info
Skrevet af Bo Grevy   
Tirsdag, 02. Juli 2013 13:21

Her følger information om årets tur til Vildbjerg. I kan også med fordel kigge lidt på stævne-hjemmesiden som har et væld af informationer: www.vildbjerg-cup.dk.

Indkvartering og forplejning

Vi indkvarteres (som noget nyt) i en Team Egedal-lejr i små 4-mandstelte som ligger på selve stadion arealet Se link - http://www.vildbjerg-cup.dk/teltby.html). 

Fra torsdag aften til søndag frokost sørger stævnearrangørerne for vores forplejning. OBS - medbring madpakke eller penge til køb af frokost til torsdagen, samt penge til køb af aftensmad på hjemrejsen søndag.

Senest opdateret: Tirsdag, 02. Juli 2013 13:25
Læs mere…
 
Sort lørdag for U17-1 i Birkerød
Skrevet af Mads Krogsgaard   
Lørdag, 29. september 2012 20:30

Skjold Birkerød - Team Egedal 1-0

Team Egedal U17-1 spillede lørdag ude mod Birkerød i 3. div. Med Egedal som nr. 3 i rækken og Birkerød som nr. 4 var det en vigtig kamp om oprykning til 2. div. Kampen blev spillet i silende regnvejr på stadionbanen i Birkerød. Birkerød lagde bedst ud og pressede Egedal i kampens start. Egedal arbejde sig ind i kampen og fik stille og roligt overtaget. Birkerød havde svært ved at skabe chancer mod et stærkt Egedal forsvar og en klog midtbane. Vi ventede på en Egedal scoring og alle stod op da Østerdal spillede bolden på tværs forbi keeperen til Oliver, der blev tacklet i afslutningen på målstregen. 5. min. efter var Østerdal på spil igen da han spillede Dreyfus fri i venstre side. Dreyfus sparkede tidligt og bolden strøg lige forbi stolpen. 0-0 ved pausen
 var i underkanten og vi havde stor tro på sejren da vi gik ind til 2. halvleg. Birkerød var bedst i halvegens begyndelse og lagde pres på Egedal uden at blive rigtig farlige.

Læs mere…
 
Kampreferat af U16-2 mod LSF
Skrevet af Ole Holm Christiansen   
Søndag, 09. september 2012 21:24

På bane 1 i Stenløse spillede U16-2 i dag mod LSF - en kamp vi vinder med 2-0.

Senest opdateret: Søndag, 09. september 2012 21:28
Læs mere…
 
«FørsteForrige123NæsteSidste»

Side 1 ud af 3